Japanse les via Skype en Zoom

Japanse les online - priveles japans van Hiromi Nakai, lerares japans
Japanse les vanuit de Zuid-Bourgogne ? Leve het internet!

Online Japans leren met Zoom of Skype

Je bent op zoek naar lessen Japanse conversatie of meer algemene Japanse les maar je hebt geen tijd en zin om elke keer naar een leslokaal te gaan? Dat treft. Ik geef Japanse les online met de gratis programma’s Zoom en Skype. Hiermee kun je bellen met video-camera, zodat een één-op-één lessituatie ontstaat.

Overigens, je ziet me hier voor de deur van onze galerie in Tournus, Frankrijk. Ik ben ook schilder namelijk, en verkoop mijn eigen werk en dat van andere hedendaagse figuratieve schilders uit Nederland, Frankrijk en de rest van Europa.

Ik ben al ruim dertig jaar getrouwd met een Nederlander en wij spreken thuis Nederlands. Dus ik kan je echt in accentloos Nederlands les geven en alles uitleggen. Fijn toch?

Japanse les via Zoom of Skype. Privé-les op elk niveau.

Ontdek hoe je via het internet uitstekende kwaliteit privé-les Japanse taal en grammatica en Japanse conversatie kunt krijgen zonder je eigen huis te verlaten.

Persoonlijke ondersteuning met een échte Japanse lerares.

Ik maak mijn lessen op maat voor jouw behoeften, wensen en leerdoelen. Ook houd ik bij het samenstellen van de privé-les rekening met jouw niveau (van pure beginner tot redelijk gevorderd) en je leeftijd. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik een jonge leerling van 12 jaar, maar ook iemand van ruim boven de 60 jaar.

Mijn naam is Hiromi Nakai.

Even voorstellen… ik ben geboren in Tokio en woon – na 13 jaar Nederland – inmiddels al weer ruim 20 jaar in de Zuid-Bourgogne. Dat lijkt ver weg, maar is geen enkel bezwaar voor het uitwisselen van kennis over de Japanse taal en cultuur. Ik geef mijn lessen met behulp van een webcam, hoofdtelefoon en microfoon, waarbij we elkaar kunnen horen én zien. Dat is heel persoonlijk, en je vergeet al snel dat er 800 kilometer tussen zit. Het enige wat je nodig hebt voor Japanse les online is een goede internetverbinding en een gratis te downloaden programma als Skype of Zoom voor gemakkelijke webcam-conversatie en online Japanse les.

Meer weten over Japanse les online?

Stuur me een mailtje of bel +33 634603572.